Sidlastaretransporter (SIMA/Sideloader)

Halléns Transport & Logistics AB förfogar över fem stycken sidlastare som möjliggör lastning och lossning från marknivå och i trånga utrymmen. Sidlastarna opererar i huvudsak mellan hamnen i Göteborg till kunder i och runt Göteborg samt i Stenungsund men också utanför detta område om behovet finns. Våra sidlastare hanterar containers på 20, 30 och 40 fot.

Välkommen till oss när du är i behov av sidlastare.

Halléns Transport & Logistics AB är ett familjeägt företag och grundades 1965 av Gösta och Marianne Hallén och var redan från starten inställt på att bli en pionjär i branschen. Detta tankesätt genomsyrar företaget än idag och under åren har verksamheten vuxit.  Förutom kontor, lager och verkstad på Hisingen i Göteborg har vi också etablerat oss i Stenungsund för att erbjuda bättre service till kunderna inom den petrokemiska industrin.

Våra chaufförer är fast anställda och vi följer gällande arbetsvillkor och kollektivavtal. Totalt arbetar ett 80-tal medarbetare fördelat på chaufförer, kontor, verkstad och terminal hos oss. Vi arbetar med ett modernt fordonsledningssystem där vår trafikledning kan följa fordon, släp och containers i realtid. Fordonsdatorer ger vår förare tillgång till GPS, bränsle- och fordonsuppföljning samt dubbelriktad kommunikation med trafikledningen. Systemet innebär också att vi kan följa upp driftskostnader, trafiksäkerhetsrelaterade frågor, kör- och vilotider.